Veel factoren hebben invloed op een comfortabel woonklimaat, temperatuur en vochtgehalte zijn de belangrijkste. Beide kunnen tot een onaangenaam klimaat leiden, zowel bij een teveel als bij een tekort. Onevenwichtige isolatie kan een aantal problemen en zelfs gevaren met zich meebrengen:

  • Koude voeten en onderbenen
  • (Schijn)tocht langs de vloer
  • Afwisselend krimpen en uitzetten van houten vloer
  • Onbehaaglijk gevoel
  • Vocht en schimmelplekken

Door deze omstandigheden kan huisstofmijt zich beter ontwikkelen wat allergische reacties kan oproepen zoals cara, verkoudheid en eczeem.

Artimo biedt voor deze problemen de perfecte oplossing!

 

Referenties:

Arthur is een gedreven specialist in vloerisolatie, met alle benodigde vakinhoudelijke kennis. Daarnaast is deze harde werker bijzonder prettig in de omgang en heeft hij aandacht voor zijn klanten (voorjaar 2016 – Kees van Wijngaarden)

Nogmaals bedankt voor het uitstekende werk dat je hebt verricht, zal zeker reclame voor je maken (zomer 2016 – Ruud Kosten)

Ik kan je melden binnen een paar dagen al het verschil te merken. In de woonkamer en in mijn kantoorruimte is het ‘s avonds een heel stuk behaaglijker dan voorheen. Het is een behoorlijke investering geweest, maar ik heb er nu al spijt van het niet jaren eerder gedaan te hebben (najaar 2018 – Wilco de Groot)