Nieuws

Home»nieuws»Geld verdienen

Geld verdienen

Vloerisolatie betekent geld verdienen, warme voeten, waardevermeerdering van uw huis en –ook niet onbelangrijk- het isoleren van uw woning is goed voor het milieu.

Artimo Vloerisolatie in Tiel is al vijftien jaar specialist in het aanbrengen van juist die vloerisolatie die voor uw woning het meest geschikt is.

Eigenaar Arthur Schoots bekijkt eerst de situatie onder uw vloer en adviseert u uitgebreid over de te gebruiken materialen en werkwijze.

Artimo gebruikt bodemfolie tegen optrekkend vocht vanuit de grond en werkt met thermoskussens die onder de vloer bevestigd worden. De kussens vullen zich met lucht en geven een zeer hoge isolatiewaarde. Door de professionele en schone installatie is deze methode efficiënter dan andere vormen van vloerisolatie. Het aanbrengen van de vloerisolatie is vaak binnen een dag al afgerond; u ervaart nauwelijks hinder van de werkzaamheden.
Kou en vocht verdwijnen. Uw wooncomfort verhoogt en u bespaart fors op de energiekosten!

De kosten voor het isoleren van uw vloer liggen rond de EUR 1.750, afhankelijk van het aantal vierkante meters. De provincie Gelderland geeft een maximum subsidie van EUR 500 of maximaal 1/3 van de kosten. Het voordeel is nog groter als u samen met nog vijf woningeigenaren uit uw gemeente een aanvraag ondertekent. Meer informatie over subsidie vindt u via www.energiesubsidiewijzer.nl

Voor flink besparen op uw energierekening en wonen in een comfortabel huis neemt u contact op met Artimo Vloerisolatie. U krijgt eerlijk en deskundig advies en ontvangt geheel vrijblijvend een offerte.

 

Artimo Vloerisolatie – Arthur Schoots

Notarisappel 128

4007 ZA TIEL

E-mail:       info@artimo.org

Telefoon: (0344) 65 45 39

Internet:    www.artimo.org

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet