Nieuws

Home»nieuws»Lager energieverbruik door vloerisolatie

Lager energieverbruik door vloerisolatie

De vloer in uw woning voelt koud aan, optrekkend vocht maakt het woongenot er niet aangenamer op. Overweeg dan een vakkundige vloerisolatie door Arthur Schoots van Artimo Vloerisolatie in Tiel. Hij is een ech te specialist. “Ik gebruik bodemfolie en TONZON thermoskussens om optrekkend vocht vanuit de grond tegen te gaan.” Dat scheelt in de winter al gauw zo’n twee tot vijf graden. In uw voordeel.

“Vloerisolatie werkt alleen optimaal als de kruipruimte droog is”, vertelt Arthur. Een goede voorbereiding is het halve werk. “Ik bekijk in het voortraject, in de kruipruimte, de situatie. Wat is de hoogte, zijn er obstakels en zijn er moge- lijk leidingen kapot? Ik stel de offerte op, en na goedkeuring ga ik aan de slag. Arthur legt de bodemfolie en monteert speciale thermokus- sens onder de vloer. Dit materiaal is handig te verwerken in kleine ruimtes. Voldoende ventila- tie is belangrijk. “Ik boor waar nodig extra gaten in de kruipruimte.”

Door de vloer te isoleren, worden vaak schim- mel- en vochtproblemen opgelost die al jaren tot ergernis leidden. Na het op de juiste manier aanbrengen van de vloerisolatie kan de ener- giebesparing oplopen tot wel  30%.

Neem vrijblijvend contact op met Arthur Schoots van Artimo Vloerisolatie.

Vloerisolatie loont, dat staat vast!

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet